Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (1)Реферативна база даних (3)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Куцик Т$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
1.

Куцик Т. 
Новий функціональний молочнокислий продукт "Дивосил" [Електронний ресурс] / Т. Куцик // Вісник Львівського університету. Серія біологічна. - 2016. - Вип. 73. - С. 443. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VLNU_biol_2016_73_124
Оригінальність продукту і новизну технологічних рішень для виробництва продукту підтверджено патентом України на винахід "Спосіб виробництва функціонального кисломолочного продукту "Дивосил" (Пат. № 97772 Україна, МПК А23С 9/13(2006.01), А23С9/127 (2006.01), опуб. 12.03.2012 р., Бюл. № 5). Розроблено комплект нормативної документації (ТУ У 15.5-00419880 - 106 - 2011 "Продукт кисломолочний функціональний харчовий "Дивосил" і ТІ (Технологічну інструкцію), які рекомендовано виробництву.
Попередній перегляд:   Завантажити - 248.169 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
2.

Кігель Н. Ф. 
Дослідження фізико-хімічних показників кисломолочних продуктів зі вмістом лікарських рослин [Електронний ресурс] / Н. Ф. Кігель, С. Г. Даниленко, Т. П. Куцик // Техніка, енергетика, транспорт АПК. - 2017. - № 4. - С. 56-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tetapk_2017_4_13
Попередній перегляд:   Завантажити - 583.829 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Куцик Т. П. 
Кисломолочний продукт для оздоровчого харчування [Електронний ресурс] / Т. П. Куцик, Н. Ф. Кігель, С. Г. Даниленко // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 8. - С. 126-131. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_8_21
Попередній перегляд:   Завантажити - 356.25 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Куцик Т. П. 
Ефективність застосування функціонального харчування у комплексному лікуванні пацієнтів на хронічний панкреатит [Електронний ресурс] / Т. П. Куцик, Н. Ф. Кігель, Л. А. Глущенко // Фітотерапія. - 2019. - № 1. - С. 23-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Fch_2019_1_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 426.394 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Куцик Т. П. 
До питання впливу умов зберігання на якість лікарської рослинної сировини [Електронний ресурс] / Т. П. Куцик, І. В. Горлачова, Л. А. Глущенко // Вісник аграрної науки. - 2018. - № 6. - С. 61-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vaan_2018_6_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 556.472 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Куцик Т. П. 
Вивчення якості лікарської рослинної сировини щодо термінів зберігання [Електронний ресурс] / Т. П. Куцик, Л. А. Глущенко // Вісник аграрної науки. - 2021. - № 11. - С. 75-81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vaan_2021_11_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 270.27 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Шевчук О. В. 
Вплив рослинних екстрактів на Alternaria tenuissima (Kunze) Wiltshire в умовах in vitro [Електронний ресурс] / О. В. Шевчук, Л. М. Голосна, О. Г. Афанасьєва, О. М. Заславський, Н. В. Приведенюк, Т. П. Куцик // Карантин і захист рослин. - 2021. - № 4. - С. 23-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Kizr_2021_4_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.73 Mb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського